PUBLICATIES

Woordenaar is niet enkel actief op het internet. Zoals het een “echte” schrijver betaamt, publiceert Woordenaar zijn werken ook in boekvorm. Hieronder vindt u een overzicht van alle reeds uitgebrachte publicaties van Woordenaar. Indien Woordenaar u warm maakte om meer van hem te lezen, aarzel dan niet om zijn werken te bestellen! 🙂

VIERKANT

VIERKANT bestaat uit een reeks poëtische vierkanten. Het vierkant wordt gebruikt als concept om poëzie mee op te bouwen. De woorden moeten steeds passen in het vierkant, anders is de dicht het vierkant niet waard.

Te veel keer het woord vierkant in deze korte beschrijving? Lees dan minstens vier keer de twee bedrukte kanten van VIERKANT. Dan slikt u weldra deze papieren vierhoek voor zoete koek en belandt u vanzelfsprekend aan de langste kant.

De langste kant? Jawel, de langste kant van het vierkant! Dat is uiterst links onderaan. Tenzij mijn geometrische kennis mij momenteel in de steek laat. Dan houd ik het beter uitsluitend bij poëzie. Bij de meest recente boekpublicatie van Woordenaar bijvoorbeeld: VIERKANT!

– U aangeraden door klik hier

BESTELLEN: CreateMyBooks.com

BETOVERENDE DAGEN, BODEMLOZE NACHTEN

Eerste boekpublicatie van Woordenaar. Deze dichtbundel is momenteel niet meer in voorraad en dat zal wellicht zo blijven. Woordenaar focust namelijk liever op nieuwe publicaties. Daarenboven is een deel van de werken in deze eerste dichtbundel niet meer representatief voor het actuele werk van Woordenaar. De gedichten die door Woordenaar wel nog geschikt worden bevonden zullen stelselmatig op de poëzieblog van deze site worden gezet, onder de categorie “betoverende dagen, bodemloze nachten”. Zo leest u binnenkort nog meer Woordenaar, en dit alles gratis en voor niets! 🙂

1001 LIEFDES

“1001 Liefdes“ is een bundel van 1001 liefdesbrieven waarbij iedereen zijn of haar liefdesbrief mag inzenden ter publicatie. Deze schrijfwedstrijd wordt georganiseerd door creatiefschrijven.be.

Woordenaar publiceerde in editie 5 van “1001 Liefdes” een liefdesbrief getiteld “Ik zie de oosterzon al opkomen”. Dit gedicht werd op de boekenbeurs live voorgedragen en tezelfdertijd uitgezonden op Radio1.

VLADI VOSSTOK

Vladi Vosstok is freelance komisch columnist (en andere grensoverschrijdende opdrachten) voor KOTSDROL.BE onder het pseudoniem Vladi Vosstok. Een greep uit het aanbod van komische columns:

ECOLOGIE

DE AVONTUREN VAN LOTTE EN DE LAATSTE LOTTOLOTING

ODE AAN MIJN OVERLEDEN OVERGROOTVADER

Andere troep van Vladi Vosstok: KLIK HIER